Jämför webbhotell – En bra sida

I dagsläget finns det många hemsidor på internet som jämför webbhotell på nätet utan att dom egentligen har prövat dom. Därför kan det vara svårt att lita på det som står på sidorna och veta vilket webbhotell man behöver. Jag tänkte i detta inlägg skriva lite om vad du ska tänka på innan du väljer ett webbhotell.

Välja webbhotell

Först måste du börja med att fundera ut vilken typ av sida du ska ha. Kommer den vara stor eller en vanlig blogg? Kommer sidan att ha mycket trafik eller många bilder? Alla webbhotellens ”vanliga” paket brukar klara av enkla sidor såsom en privat blogg eller en enkel hemsida. Ska du däremot ha en sida som har mycket innehåll så kan det vara bra att välja ett lite tyngre alternativ istället. Tänk på att också fundera ut hur sidan kommer se ut om 1 år framåt så slipper du byta webbhotell bara efter någon månad om sidan går bättre än förväntat. Något du också ska tänka på är hur mycket du själv kan om webbhotell och hur mycket hjälp du får. Är kundtjänst gratis eller kostar den pengar?

Svenska webbhotell

Dom Svenska webbhotellen håller faktiskt hög kvalité om man ser allmänt på olika delar av världen och branschen är idag rätt så tuff för företagen. Det råder ett priskrig just nu där dom sänker priserna för fullt men titta inte bara på priset utan kom ihåg att om din sida är ”affärskritisk” (alltså att du kan förlora pengar om den ligger nere) så är det alltid värt att lägga några hundra mer per år än att inte komma åt din hemsida.

Frågorna är många – denna artikeln har inte alla svaren men kan vara till bra stöd vid ditt sökande av rätt webbhotell. Ett tips kan vara Webbdo som har väldigt trevlig personal med bra erbjudanden på domännamn.

Publicerad i Mina tankar


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *