Så jämför du svenska webbhotell enkelt

Jämför webbhotell enkelt härDet var ett tag sen det skrevs något om olika webbhotell här på webbhotell365.se. Vi har planerat att komma med en lista där du som besökare ska kunna jämföra svenska webbhotell och se vilket som är bäst för just ditt ändamål. Men då tiden hinner ikapp alla ens planer så har detta fått bli förskjutet framåt mot sommaren 2014. Men vi vill inte vara sämre än att tipsa dig som besökare om en annan sida att jämför webbhotell på som är  webbhotelllista.se så länge.

Där hittar du en lista som du enkelt kan utläsa om vad som är bra på respektive webbhotell. Då jag vet att majoriteten av dem som letar efter en ny hosting för sin webbplats oftast faller på priset så har webbplatsen över listat 3 webbhotell som just nu har kampanjer. Att få ett webbhotellskonto för runt 12 kronor första året är inte alls dåligt det vill jag lova. Det är näst intill gratis om man ser till vad man får! Det enda som man egentligen behöver betala för är om man vill ha ett nytt domännamn registrerat tillsammans med sitt konto.

Förutom pris – Vad mer kan jämföras?

Givetvis så är priset endast en del av sakerna man ska jämföra när man letar efter ett nytt webbhotell. Skulle jag få tipsa om något så bör man kolla på vad som erbjuds i varje konto. Utrymme och trafik försöker nästan alla webbhotell sälja in sig på, men det är inte allt det man ska kolla efter, vill jag lova.

En sak som ofta inte nämns är prestandan. Detta bör man försöka att jämför också få att ha en så snabb webbplats som det bara går. Ett verktyg för att mäta detta kan hittas på www.webhosting-benchmark.com/rank (uppdateras i realtid varje timme). Just nu ligger webbhotellet www.webbdo.se väldigt bra till!

Förutom prestanda bör man kolla om det går ha flera domännamn kopplat till ett och samma konto. För det är inte alltid att detta går. Och då måste man ta med det i sina beräkningar när man söker efter nytt svenskt webbhotell för sin webbplats eller blogg.

Jag hoppas nu att du hittar ett webbhotell som passar dina behov och att du återkommer till denna webbplatsen när våran topplista är på plats till sommaren. För den kommer att bli något alldeles extra och väldigt enkel att utläsa.

Publicerad i Mina tankar


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *