Fick plocka bort inlägg om webbhotell

Om du följt denna bloggen eller tittat in någon gång så har du säkert märkt att det varit mer innehåll på denna sidan. Som du då redan vet skriver vi en del om webbhotell och andra relaterade saker till denna branschen. Men nu var det så att den förra ägaren av denna domänen kontaktade oss och sa att vi tagit hans tidigare inlägg och återpublicerat dessa på denna sidan igen.

Inläggen är nu borta, även om vi inte fick någon klarhet om det verkligen va denna personens inlägg eller inte. För att inte bråka eller irriterar någon så valde vi att plocka bort dessa. Inläggen i sig va väldigt tunna och innehåll information som inte är aktuell idag ändå.

Vi byggde inte denna webbplatsen

Man kan tyckas att det är enkelt att skylla på någon annan. Men i detta fallet hade vi faktiskt köpt denna webbplatsen med innehåll och design byggd i WordPress. Så vi hade faktiskt ingen aning om att personen som fick detta i uppdrag kopierat gamla inlägg (om det nu var så). Men frid och fröjd så är inläggen borta. Och personen som vi köpte detta konceptet av har förlorat en kund.

Publicerad i Mina tankar


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *